Yleisiä harjoitusohjeita.

Joogaharjoitus toimii parhaiten, kun se tehdään tyhjällä vatsalla. (Noin 2 tuntia aterian jälkeen tai noin puolituntia pienen välipalan jälkeen.) Ennen ja jälkeen harjoituksen on hyvä juoda vettä, sillä lempeäkin harjoitus vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Oman harjoituksesi onnistumisen kannalta on hyvä huomioida erityistilanteet, perussairaudet tms. Niistä kannattaa mainita ohjaajalle ennen tunnin alkua. Tunnille voit pukea lämpimät ja joustavat vaatteet. (Kerrospukeutuminen on suositeltavaa.) Joogamattoja ja muita joogavälineitä löytyy Kajosta. 

Jooga/pilatesmatot kannattaa puhdistaa tunnin päätteeksi. Voit suihkuttaa sumutepullosta hieman mietoa pesuaineliuosta matolle ja pyyhkiä sen mikrokuituliinalla, tai talouspaperilla.

Vältäthän voimakkaita hajusteita tunnin aikana. Joukossamme saattaa olla hajusteille allergisia ihmisiä.

Jos olet kipeä, jääthän kotiin lepäämään.

Ovet avataan noin 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Saavuthan ajoissa tunnille. 

 

 

 • Jooga

  Jooga on perinteinen itsehoito- ja itsekasvatusmenetelmä, joka tähtää ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Ohjauksen avulla keskittyneesti tehdyt liikkeet, ja oman hengityksen seuraaminen suuntaavat mieltä kohti sisäisen hiljaisuuden kokemista. Joogaharjoitus auttaa ihmistä rentoutumaan, lisää tietoisuutta oman kehon toiminnasta ja omasta mielentilasta. Joogaharjoitus vahvistaa kehoa sekä mieltä.

 • Äitiysjooga

  Raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen joogaharjoitus pitää yllä hyvinvointiasi. Äidin vaativassa roolissa jooga voi olla hyvä keino säilyttää yhteys itseensä ja antaa itselleen hellittämisen mahdollisuus.

 • Joogaterapia

  Joogaterapiassa terapeutti suunnittelee ja ohjaa sinulle joogaharjoituksen, joka vastaa yksilöllisiä tarpeitasi. Harjoitus suunnitellaan konsultaatiokäynnin perusteella. Saat harjoituksen ohjeineen, paperilla itsellesi, jotta voit tehdä sitä kotonasi. Harjoitusta säännöllisesti tekemällä voit itse vaikuttaa omaan hyvinvointiisi. Joogaterapia on täydentävä hoitomuoto, josta voi saada helpotusta erilaisiin terveysongelmiin, kuten selkäkipuihin, uupumukseen, stressioireisiin, migreeniin, unettomuuteen, masennukseen, sekä muihin vaivoihin.

  Lisätietoja ja ajanvaraus joogaterapia konsultaatioon sähköpostitse: anna.kolehmainen@gmail.com
  puhelimitse: 044 340 1505