Aloita yksilöllinen joogaharjoitus joogaterapiakonsultaation pohjalta

Ryhmäopetuksen vaihtoehtona, tai sen rinnalla voit syventyä omaan harjoitukseen yksilöllisiin tarpeisiin räätälöidyn joogaohjelman puitteissa. Joogaterapia konsultaatio mahdollistaa perehtymisen juuri sinun kehollesi ja mielellesi toimivaan harjoitukseen. Perinteisesti joogaa on opetettu yksityisopetuksena soveltaen joogan erilaisia menetelmiä yksilölliset taipumukset huomioiden. Joogaterapia työskentely kulkee tämän opetusperinteen jalanjäljissä. 

Joogaterapiassa terapeutti suunnittelee ja ohjaa sinulle joogaharjoituksen, joka vastaa  tarpeitasi. Harjoitus suunnitellaan konsultaatiokäynnin perusteella. Saat harjoituksen ohjeineen, paperilla itsellesi, voidaksesi tehdä sitä kotonasi. Harjoitusta säännöllisesti tekemällä voit itse vaikuttaa omaan hyvinvointiisi.

Joogaterapia on täydentävä hoitomuoto, jonka myötä voit syventää sekä täsmentää omaa joogaharjoitustasi. Omaan harjoitukseen sitoutuminen ja siitä vastuunottaminen tuo sisäisen viisautesi esiin. Näin voit tulla tietoisemmaksi omasta itsestäsi löytyvästä jooganopettajasta.

Joogaterapiakonsultaation hinta on 68 €/60 min. Tapaamisia on yhteensä ainakin kolme, tarvittaessa useammin ja ne ajoittuvat sovitusti muutaman viikon välein.

Jooganopettaja (SJL) Anna Kolehmainen on opiskellut joogaterapiaa Itävallassa Krishnamacharyan perinteessä vuosina 2011-2012 ja Svastha joogaterapia koulutuksessa Helsingissä Ganesh Mohanin kurssilla vuonna 2017.


Lisätietoja ja ajanvaraus joogaterapia konsultaatioon sähköpostitse: anna.kolehmainen@gmail.com
puhelimitse: 044 340 1505